Dete stradalo na Ibarskoj kod GM

U saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod Gornjeg Milanovca je poginulo jedno dete, dok je od četiri povređene osobe, jedna životno ugrožena.

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 07.01.2014.

13:29

Default images

Kako je policija saopštila, nesreća se dogodila oko 11 sati, kada je vozilo u selu Nevade sletelo sa puta.

Od četiri osobe povređene u saobraćajnom udesu kod Gornjeg Milanovca, u kojoj je dvogodišnje dete izgubilo život, životno je ugrožen sredovečni muškarac, dok su tri osobe u stabilnom stanju i nisu životno ugrožene, izjavio je večeras Tanjugu dežurni hirurg Kliničkog centra u Kragujevcu Vladimir Djorđević.

Prema njegovim rečima, životno je ugrožen Milan Pavlović, koji je u nesreći zadobio teške povrede glave, ima prelom lobanje i obostrani prelom rebara.

"Ljiljana Stojković (48) ima prelom karlice i nije životno ugrožena, a lake telesne povrede zadobili su šestogodišnja Marija Pavlović koja je povredila nos i četvorogodišnji Mihajlo Pavlović, koji ima lake povrede glave", naveo je Djorđević.

Portparol Policijske uprave u Čačku Biljana Nastić ranije je rekla Tanjugu da je do udesa došlo kada je, iz još neutvrđenih razloga, vozilo sleteleo sa kolovoza i prevrnulo se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: