Otkazana poseta Dačića Zlatiboru

Najavljena poseta premijera i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića Zlatiboru, koja je bila zakazana za sutra, otkazana je, najavljeno iz MUP-a Srbije.

Izvor: Tanjug

Petak, 03.01.2014.

19:40

Default images

Kako je bilo najavljeno, Dačić je trebalo da poseti Policijsku stanicu u Čajetini i Policijsku ispostavu na Zlatiboru.

Dačić je trebalo svečano da otvori renovirane prostorije Upravnih poslova u Policijskoj stanici Čajetina, a nakon toga da obiđe Policijsku ispostavu Zlatibor, gde bi prisustvovao promociji uniformi za policijske službenike koji rade u područjima zimskih turističkih centara.

Premijer je trebalo i da se sastane s privrednicima Zlatiborskog upravnog okruga.

Podsetimo, Sindikat srpske policije pozvao je ranije danas uniformisane policajce da prilikom posete Ivice Dačića Zlatiboru, ministra unutrašnjih poslova dočekaju u pocepanoj uniformi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: