Premijer daruje prvorođenu bebu

Premijer Srbije Ivica Dačić darovaće prvorođenu bebu u Novoj godini u Beogradu, u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front".

Izvor: B92

Utorak, 31.12.2013.

22:00

Default images

Dačić će prvorođenu bebu posetiti dva sata posle ponoći, posle čega će, u 03.00 sata, obići Operativni centar Policijske uprave Beograda.

Dačić će sutra u podne prisustvovati manifestaciji "Ulica otvorenog srca", a potom u 13 sati učestvovati na tradicionalnom donatorskom ručku, pod pokroviteljstvom Privredne komore Beograda, u Srpskoj kafani.

I Vučevič posećuje porodilište

Prvorođenu bebu, ali u Novom Sadu, posetiće gradonačelnik tog grada Miloš Vučević. Gradonačelnik Novog Sada će Kliniku za ginekologiju i akušerstvo pri Kliničkom centru Vojvodine, posetiti u 11 sati.

Za prvorođenu bebu u Novoj godini, čija majka ima prebivalište na teritoriji Novog Sada, grad je obezbedio 100.000 dinara, dok je za sve ostale bebe sa teritorije grada, rođene 1. januara, izdvojeno po 50.000 dinara, navedeno je u saopštenju iz kabineta gradonačelnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: