BG: Apel građanima na bezbednost

Beograd -- Privremeni organ Beograda apelovao je na sve Beograđane i goste srpske prestonice, da na dočeku Nove godine poštuju propise i pravila bezbednosti.

Izvor: Tanjug Beograd
Podeli

Privremeni organ je u saopštenju objavljenom na sajtu Gradske uprave, podsetio sve građane koji budu dolazili na doček da je zabranjena upotreba oružja, pirotehničkih sredstava, staklene ambalaže i svega što bi moglo da ugrozi bezbednost ljudi.

Kontrolu će, kako se navodi, obavljati pripadnici MUP-a Srbije, Komunalne policije grada Beograda i redari "Kombank Arene", koja je sa Gradom Beogradom organizator dočeka ispred Doma Narodne skupštine.

Kako se navodi, vodiće se računa o bezbednosti svih posetilaca i gostiju i izvođača, a plato ispred Doma Narodne skupštine biće sniman sigurnosnim kamerama.

Privremeni organ je pozvao građane da na doček na Trgu Nikole Pašića dođu ranije, kako se ne bi stvarala gužva na ulazu zbog kontrole.

Takođe se apeluje na građane da ne parkiraju vozila u okolnim ulicama oko Doma Narodne skupštine, u Takovskoj, Kolarčevoj, Vlajkovićevoj i Kosovskoj, jer će biti premeštena. Građani se u saopštenju pozivaju da prilikom dolaska na koncert koriste javni gradski prevoz.

strana 1 od 177 idi na stranu