Demokrate odgovorile LDP-u

DS poručuje lideru LDP Čedomiru Jovanoviću da je bila spremna na zajedničko delovanje sa LDP, ali da nikada nije mogla da prihvati stvaranje zajedničke stranke.

Izvor: B92

Subota, 21.12.2013.

17:31

Default images

"Kako taj predlog nije prošao kod DS, lider LDP izgleda sličan scenario nudi lideru SNS Aleksandru Vučiću, od koga nismo čuli odgovor na tu ponudu LDP", navodi se u saopštenju Liberalno-demokratske partije.

Demokratska stranka smatra da nije korektno da unutrašnje odnose u jednoj stranci komentariše lider neke druge partije i dodaje da Demokratska stranka to nikada nije činila kada je reč o drugim partijama.

"Pravi test za politike i programe koji stranke predlažu biće naredni izbori na kojima će ih birači ocenjivati. Demokratska stranka će biti jasna opozicija sadašnjem režimu i načinu na koji on vlada, a svi koji vide kuda Srbija danas ide dobrodošli su da nam se pridruže", rečeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: