"U četvrtak se otkriva nova afera"

Savetnik predsednika Srbije Oliver Antić izjavio je da iza napada na predsednika Tomislava Nikolića u medijima stoji strah pojedinaca od mogućeg procesuiranja.

Izvor: Beta

Sreda, 04.12.2013.

23:43

Default images

Antić je najavio da će u četvrtak biti "otkrivena pozadina" tih napada.

On je za dnevni list "Politika" kazao da će na konferenciji za novinare u četvrtak biti "obelodanjena ogromna afera u odnosu na koju će sve prethodne izgledati smešne", razmera sličnih aferi zbog koje je u Hrvatskoj uhapšen bivši premijer Ivo Sanader.

"To će biti jedna jako dobra državna akcija pročišćavanja finansijskih temelja. Stigli su materijali iz kojih će se pokazati da iza napada na predsednika i njegov kabinet stoje najniže pobude", rekao je Antić.

Na pitanje novinara da prokomentariše tvrdnje bivšeg ministra finansija Mlađana Dinkića da je u aferu oko prodaje "Vršačkih vinograda" umešan predsednik Srbije, Antić je kazao da su "neke osobe same sebe prozvale" što se više "sužavao krug" oko njihovih dela.

"Sve je bilo gotovo (u vezi "Vršačkih vinograda") pre nego što je Nikolić krenuo na put u Kinu. To nema veze s predsednikom uopšte", rekao je Antić i dodao da su Dinkićeve optužbe "apsolutna neistina".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

332 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: