Poginuo brat Save Miloševića

Rođeni brat proslavljenog fudbalskog reprezentativca Save Miloševića, Andrija, poginuo je sinoć na auto'putu Šid-Beograd kod naplatne rampe u Šimanovcima.

Izvor: B92

Petak, 29.11.2013.

20:32

Default images

Kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova, nesreća se dogodila juče oko 18 sati kada su se na auto-putu sudarili putničko i teretno vozilo. Poginuli muškarac nalazio se u putničkom vozilu, a preminio je u Urgentnom centru usled teških telesnih povreda.

Policijska uprava Sremske Mitrovice potvrdila je danas da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Batrovci - Beograd, na području opštine Pećinci poginuo A.M. (38).

Do nesreće, u kojoj je učestvovalo više vozila došlo je juče oko 17.30 sati, kada je putnički automobil "mercedes" udario u teretno vozilo marke "zastava" koje se kretalo srednjom saobraćajnom trakom i nakon udara sišlo sa kolovoza na travu.

Na zaustavljen "mercedes" naleteo je automobil marke "golf", nakon čega se "mercedes" našao na kosini nasipa, a "golf" u brzoj saobraćajnoj traci.

Usled teških telesnih povreda zadobijenih u ovoj nesreći, u Urgentnom centru u Beogradu je preminuoje A.M. vozač "mercedesa".

U Medicinskom centru u Sremskoj Mitrovici, vozaču "golfa" je konstatovan prelom prstiju, a vozaču i suvozaču teretnog vozila lake telesne povrede. Oni su nakon pružene lekarske pomoći, pušteni na kućno lečenje.

Uviđaj na licu je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu policije, navodi se u saopštenju.

Ovo je još jedna tragedija u porodici Milošević pošto je 2011. godine deda Save Miloševića ubio njegovog oca. Deda Savo preminuo je prošle godine služeći višegodišnju zatvorsku kaznu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: