Jerkov: DS neće sarađivati sa SNS

Portparolka Demokratske stranke Aleksandre Jerkov izjavila je da ta stranka neće sarađivati sa SNS.

Izvor: B92

Sreda, 13.11.2013.

15:33

Default images

Prethodno je počasni predsednik DS Boris Tadić rekao kako ne isključuje mogućnost koalicije demokrata sa SNS, ali da pre toga DS mora da poveća rejting.

"Demokratska stranka neće sarađivati sa Srpskom naprednom strankom, sa onima koji od Srbije prave zemlju koja srlja u diktaturu, zemlju u kojoj se hapse i zadržavaju u pritvoru politički protivnici, a čiji članovi kidnapuju i prebijaju aktiviste opozicionih stranaka", rekla je Jerkovljeva.

Ona je dodala da je takav stav jasno i nedvosmisleno potvrđen na sednici Glavnog odbora DS.

"Počasni predsednik Demokratske stranke, kao i svaki drugi član, ima pravo na svoje mišljenje, ali je stav koji je izneo predsednik DS, a koji je dobio podršku od strane članova Glavnog odbora, stav iza koga stoji DS", izjavila je Jerkovljeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: