"Gradonačelnik Toronta pušio krek"

Kanadska policija saopštila je danas da je došla do video snimka na kome gradonačelnik Toronta Rob Ford puši "krek".

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 31.10.2013.

21:35

Default images

Ford, koji je negirao da je ikad pušio prerađeni kokain, rekao je da nema nameru da napusti mesto gradonačelnika i da ne želi da komentariše ovaj slučaj, jer video snimak predstavlja deo dokaznog materijala iz drugog slučaja koji se našao na sudu.

"Želeo bih da mogu da izađem u javnost i odbranim se. Nažalost, ne mogu to da učinim, jer se slučaj nalazi u sudu. To je sve što trenutno mogu da kažem... Nemam razloga da podnesem ostavku", rekao je Ford brojnim novinarima okupljenim ispred njegove kancelarije.

Šef policije Toronta Bil Bler rekao je da je, tokom istrage, prepoznao gradonačelnika na snimku, koji je prethodno objavljen u medijima.

"Mislim da je pošteno reći da se gradonačelnik pojavljuje na snimku, ali ne želim da ulazim u detalje šta tačno on radi na njemu", kazao je Bler.

Ford je dospeo u naslove svetskih vesti u maju, pošto je na američkom blogu Goker i u listu "Toronto star" objavljeno da su njihovi novinari došli do snimka na kome Ford puši "krek".

Ford je tada rekao da ne može da komentariše snimak koji nije video i koji ne postoji, prenele su agencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: