Napadnuta dva pripadnika KPS

Leposavić -- Dva pripadnika kosovske policije povređena su sinoć u Leposaviću, prilikom intervencije u jednom od tamošnjih lokala u kojem je došlo do tuče.

Izvor: Beta, Tanjug
Podeli

Lekarska pomoć im je ukazana u bolnici u Kosovskoj Mitrovici, saznalo se jutros.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da se incident dogodio oko 22.30 sati u kafe baru "Student" i da je do napada došlo kada su policijski službenici reagovali kako bi zaustavili tuču.

"Odmah nakon napada policija je angažovala veći broj policijskih službenika, kao i pripadnika regionalne istražne jedinice i izvršila pretres na pet lokacija u kojima osumnjičeni žive i jednog kafe bara koji je u vlasništvu jednog od osumnjičenih", rekao je Bojić.

On je naveo da su privedene četiri osobe, protiv kojih su podnete prekršajne prijave, i najavio da će policija i ubuduće oštro reagovati u slučaju napada na njihove pripadnike.

Slučaj je okarakterisan kao napad na ovlašćenja službena lica prilikom izvršenja zadataka, a u narednom periodu svaki napad na policijske službenike naići će na oštar odgovor policije i biće preduzete najstrože zakonske mere protiv izvršioca, rekao je Bojić.

strana 1 od 109 idi na stranu