HR: Glumica preminula nakon udesa

Hrvatska glumica Dolores Lambaša (32) umrla je oko 14 časova od teških povreda koje je zadobila u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći.

Izvor: Beta

Sreda, 23.10.2013.

15:01

Default images

Nesreća se dogodila jutros kod Sredanaca u Brodsko-posavskoj županiji prilikom sudara dva vozila. Lambaša je zadobila teške povrede opasne po život zbog kojih je bila i operisana u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon čega je i preminula, potvrđeno je novinarima u bolnici u Slavonskom Brodu.

U nesreći su lakše povređeni glumac Stojan Matavulj, koji je vozio putnički automobil u kojem se nalazila Lambaša, i vozač drugog automobila. Policija je protiv Matavulja (52) podnela krivičnu prijavu zbog sumnje u krivično delo izazivanja saobraćajne nesreće.

Policija je saopštila da se nesreća dogodila oko 6.30 na auto-putu A3 oko 30 kilometara od Slavonskog Broda u smeru prema Zagrebu, kada je Matavulj kao vozač nisana varaždinskih registracija zbog nedržanja dovoljnog razmaka udario u zadnji kraj folksvagen poloa koji je vozio ispred njih.

Od siline sudara oba vozila su izletela s auto-puta i prevrnula se na krov, a Lambaša je ispala iz vozila.

Dolores Lambaša rođena je u Šibeniku 29. marta 1981. Bila je hrvatska televizijska, filmska i pozorišna glumica. Imala je glavne uloge u nekoliko hrvatskih serija.

U nagrađivanom filmu "Verujem u anđele" Nikše Sviličića igrala je glavnu žensku ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: