Lideri partija večeras u Vrbasu

Ishod lokalnih izbora u Vrbasu sačekaće večeras u tom mestu partijski lideri gotovo svih stranaka.

Izvor: B92

Nedelja, 13.10.2013.

21:00

Default images

Iz Srpske napredne stranke najavljen je dolazak njenog lidera Aleksandra Vučića, iz Socijalističke partije Srbije najavljen je dolazak potpredsednika Dušana Bajatovića, a Demokratska stranka najavila je obraćanje lidera stranke Dragana Đilasa i potpredsednika Bojana Pajtića

Birališta će biti zatvorena u 20 sati, a, prema najavama iz političkih stranaka, prvi nezvanični rezultati mogu se očekivati oko 21. 30 sati.

Na izborima u Vrbasu učestvuje osam izbornih lista, a birači iz grada Vrbasa i sela koja pripadaju toj opštini Ravno Selo, Bačko Dobro Polje, Zmajevo, Savino Selo i Kucura, biraju 35 odbornika u opštinskom parlamentu, ali biraju i ukupno 96 članova saveta osam mesnih zajednica.

Prema podacima Opštinske izborne komisije u Vrbasu, na lokalne izbore u toj opštini je večeras do 19 sati izašlo 58,84 odsto od ukupno 36. 804 upisana birača.

Sekretar OIK Mirjana Šimun rekla je Tanjugu da je do 19 sati na birališta izašlo 21. 654 birača i dodala da komisija nema informacije o "bitnijim povredama" izbornog postupka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: