PUPS prelomio, glasa protiv Đilasa

Odbornici koalicije SPS-PUPS-JS u Skupštini Beograda podržaće inicijativu za smenu gradonačelnika Dragana Đilasa, rečeno je agenciji Beta u toj koaliciji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.09.2013.

21:44

Default images

Izvor agencije Beta rekao je da su odluku da se na sutrašnjoj sednici Skupštine Beograda podrži inicijativa Srpske napredne stranke i Demokratske stranke Srbije doneli lideri koalicije SPS-PUPS-JS, Ivica Dačić, Jovan Krkobabić i Dragan Marković.

Opozicione odborničke grupe SNS-a i DSS-a u gradskoj skupštini podnele su danas inicijativu za smenjivanje Đilasa i navele da to zavisi od stava Socijalističke partije Srbije i njenog koalicionog partnera Partije ujedinjenih penzionera Srbije u skupštini grada.

Kao razlog za smenu su naveli neracionalno trošenje novca iz gradskog budžeta Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: