Muž ubio ženu, savladale ga komšije

Muž je ubio svoju bivšu suprugu ubodima nožem danas oko 11h na ulici u naselju Rakovica. Ubicu su savladale komšije i držale ga dok nije došla policija.

Izvor: B92

Petak, 20.09.2013.

11:49

Default images

MUP je potvrdio da je muškarac V. S. uhapšen zbog ubistva svoje bivše supruge, kao i da je D. S. preminula na mestu događaja.

Zločin se dogodio ispred ulaza broj 14 u Ulici Rujica, nadomak jednog obdaništa. Jedan prolaznik je pokušao da zaustavi V. S, ali je uspeo da mu otme nož i savlada ga tek uz pomoć nekoliko ljudi iz komšiluka.

Prema nezvaničnim saznanjima, muškarac je 1940. godište, a žena 1938. Sve se odigralo u blizini vrtića u beogradskom naselju Rakovica u Ulici Rujice. Još se ne zna da li je Velizar pratio Dobrilu, ili su zajedno išli ulicom.

Očevidac Čingović Milan kaže za B92 da nije uspeo da otme nož sedamdesettrogodišnjem penzioneru Velizaru S. "Kao da je poludeo, da je dobio neku snagu. I onda kad sam mu ja uzeo nož, bacio sam tamo preko skroz, da ne bi krenuo na mene".

Iako je pokušao da pomogne izbodenoj ženi, bilo je kasno. Kako kaže, bivši supružnici se nisu svađali na ulici, niti su bilo čime privlačili pažnju.

"Oni su išli ispred mene i nisam ni obraćao pažnju, otkud bih ja znao šta će on da uradi, da sam znao ja bih skočio i oteo bih mu to, a čak ja nož nisam ni video, ja sam nož u njegovim rukama video tek kad je on nju maltene izbo, kolko puta je izbo nisam ni brojao", dodaje Milan.

Motiv ovog ubistva su, kako saznajemo, najverovatnije neraščišćeni imovinski odnosi. Kako je ispričao policiji, Velizar je bio ljut na Dobrilu zbog stana koji je prodala. Posle zločina izjavio je da ga je bivša supruga pokrala i da se ne kaje što je ubio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: