Vučić: Udovičić nije "tvitovao"

Aleksandar Vučić odbacio je danas primedbu opozicije da je kandidat za ministra sporta Vanja Udovičić “tvitovao” i loše pisao o poslanicima i parlamentu.

Izvor: B92

Subota, 31.08.2013.

15:53

Default images

Prvi potpredsednik Vlade Srbije je rekao u Skupštini da Udovičić nema Tviter nalog i da je on “miran i vredan i strpljiv” i sigurno ne bi pisao loše o poslanicima i parlamentu.

“"Vanju dugo poznajem. On nema Tviter nalog i to je sa lažnog naloga pušteno. Mogli ste da ga pitate da li je to učinio"”, rekao je Vučić, dodajući da bi se i on i Udovičić izvinili da je kandidat za ministra sporta nešto loše pisao na Tviteru.

Prethodno je poslanik DSS-a Aleksandar Pejčić reklamirao povredu Poslovnika, navodeći da kandidati za ministre "tvituju" i šalju SMS poruke.

"Nadam se da će se izviniti kad postanu ministri. Udovičić je napisao tvit i očekujem da se Aleksandar Vučić i Ivica Dačić izvine i nauče kandidate elementarnim stvarima i da poštuju rad parlamenta"”, rekao je Pejčić.

Inače, nakon jednočasovne pauze, nastavljena je rasprava u Skupštini Srbije o izboru rekonstruisane Vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: