Novi Sad: Plakati protiv Mirovića

Plakati upereni protiv potpredsednika SNS i kandidata za ministra za regionalni razvoj Igora Mirovića pojavili su se u Novom Sadu. Vučić: To je uradio DS.

Izvor: B92, Beta

Subota, 31.08.2013.

13:36

Default images

Na plakatima je Mirovićeva fotografija koja je potpisana sa "Najgore iz Vojvodine".

Plakati se mogu videti u strogom centru grada, kao i u široj gradskoj zoni. Igor Mirović je i predsednik Saveta SNS-a za Vojvodinu i šef poslaničke grupe te stranke u Skupštini Vojvodine.

Prvi potpredsednik Aleksandar Vučić je rekao, na sednici skupštine posvećenoj rekonstruisanoj vladi, da je te plakate štampao DS, i da je to zato što im se Mirović dobrim radom nekako zamerio.

On je dodao da je on prosto ljubomoran što on nije na tim plakatima, ili makar nije sa Mirovićem, pošto ne bi imao ništa protiv takvog društva.

Iz SNS tim povodom poručuju da je apsolutno besmisleno da Bojan Pajtić i Demokratska stranka za loše stanje u Vojvodini okrivljuju čelnike SNS.

Potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad Damir Zobenica rekao je Tanjugu da ta stranka najoštrije osudjuje takve postupke njihovih političkih rivala koji su, kako je kazao, "uništili sve što je iole bilo vredno u Vojvodini".

"Za vreme vladavine Bojana Pajtića i Demokratske stranke u pokrajini, Vojvodina je postala sinonim za siromaštvo u Srbiji, a pre njihovog dolaska na vlast bila je najbogatiji deo Srbije", rekao je Zobenica.

On je dodao da pokrajinska vlast lepljenjem plakata protiv članova Srpske napredne stranke pokušava da svoju nesumnjivu odgovornost za stanje u AP Vojvodina prebaci na SNS, ali da, kako je istakao, "novi pokušaj varanja gradjana Vojvodine od strane Bojana Pajtića i DS neće proći, jer gradjani dobro znaju ko je isključivi krivac za katastrofalno stanje u Pokrajini".

Plakati protiv Mirovića koji je i predsednik Saveta za Vojvodinu SNS-a oblepljeni su u strogom centru i u drugim delovima Novog Sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: