Vranjska Banja:Pretučen direktor OŠ

Grupa nepoznatih napadača sinoć oko 21 sat pretukla je Bratislava Hristića (1969) direktora Osnovne škole "Predrag Devedžić" iz Vranjske Banje.

Izvor: B92

Petak, 30.08.2013.

12:47

Default images

Hristić, koji je i zamenik predsednika Skupštine opštine Vranjska Banja, pretučen je na kapiji porodične kuće u tom gradu.

Hristić je sa teškim povredama glave, oko 22 sata primljen na Urgentno odeljenje Bolnice u Vranju, ali je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

"Policija intenzivno traga za napadačima i radi na rasvetljavanju motiva ovog napada, koji se dogodio ispred porodične kuće Hristića u Vranjskoj Banji", potvrdio je za B92 Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave u Vanju.

Hristić je danas izjavio da pretpostavlja da je pretučen zbog preraspodele radnih mesta u školi. On je agenciji Beta još rekao da ni on, ni njegova porodica nikome ne duguju". Prema njegovim rečima, napadači su ga dočekali ispred kuće i tukli ga sve dok iz kuće nisu izašli njegov sin i otac, a pobegli su kolima u kojima ih je čekao treći muškarac.

"Živim od plate kao i svi drugi, a funkciju zamenika predsednika SO Vranjska Banja obavljam volonterski. Nikome ništa ne dugujem i škola nikome ništa ne duguje. Razlog za napad na mene može biti samo radno mesto, posao u sprezi sa nekim ljudima iz političkog života gde uvek ima nezadovoljnih i bolesnih umova koji ne prezaju ni od čega", kazao je Hristić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: