"Meni Mišković nije kupovao karte"

Aleksandar Vučić odbacio je aluzije Čedomira Jovanovića da je vlasnik "Delte" Miroslav Mišković nekome u vladajućoj koaliciji i SNS-u kupovao avionske karte.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.08.2013.

16:02

Default images

"Mišković nikada nije plaćao bilo kakve karte ni meni, kao ni bilo kome ko je meni blizak", rekao je Vučić u parlamentu, gde je došao nakon dvočasovne debate o predloženim izmenama Zakona o minisrtarstvima, u okviru koje je opozicija polemisala sa ministrom pravde Nikolom Selakovićem.

"Tražiću od Miškovića da kaže kada je platio kartu bilo kome, a vama kažem da se to nije nikada desilo kad je reč o meni i meni bliskim ljudima", rekao je Vučić.

Podsetimo tokom rasprave o rekonstrukciji vlade tokom polemike između ministra pravde Nikole Selakovića i lidera LDP-a Čedomira Jovanovića se otvorila priča o tome kome je vlasnik "Delte" plaćao avionskim kartama.

Nakon Jovanovićevih kritika na izmene Zakona o ministarstvima, Selaković je rekao da je neozbiljno i neodgovorno obraćati se građanima "sa Hvara, Pakistana ili Karakoruma, gde ski pas košta preko 80.000 evra".

Lider LDP-a je odgovorio da njegove vanpolitičke aktivnosti nisu tema u parlamentu i da "njemu Mišković nije plaćao avion".

"Moja prvatna putovanja nisu tema ove sednice. Ja sa svojim parama radim šta hoću, je li Vam jasno? Ako ćemo da se bavimo time ko je kome plaćao avionske karte, vi Selakoviću trebalo bi videti ko je Vučićeve karte. Meni Mišković nije plaćao, da li me čujete?", rekao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: