Snaga različitosti u Novom Pazaru

U Novom Pazaru počela je manifestacija "Snaga različitosti" koja se odvija u okviru projekta "Unapređenje ljudske sigurnosti u jugozapadnoj Srbiji".

Izvor: B92

Četvrtak, 22.08.2013.

23:09

Default images

U ovom gradu u toku je i Nedelja kulturnih manifestacija, koja će trajati do 27. avgusta, a u okviru koje će biti organizovani muzički i pozorišni festival, književne večeri i fotografske radionice.

"Snaga različitosti" ime je manifestacije koja se odvija u okviru projekta "Unapređenje ljudske sigurnosti u jugozapadnoj Srbiji".

Ovo je zajednički program koji sprovode četiri UN agencije u Srbiji uz finansijsku pomoć Investicionog fonda UN za ljudsku sigurnost. Cilj projekta je da se stvore nova radna mesta, omogući pristup javnim i socijalnim servisima i promoviše osećaj jedinstva zajednica.

U okviru nedelje kulturnih manifestacija između ostalog biće održan pozorišni festival Teatar za mlade, na kraju kog će biti dodeljene nagrade za najbolju predstavu i glumca/glumicu po odluci žirija, kao i nagrada publike.

Kao poseban program festivala, 27. avgusta biće održano književno veče Svetislava Basare i predstava "Hipertenzija" u kojoj igraju Branislav Trifunović i Predrag Ejdus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: