Vučić:Neću biti premijer bez izbora

Beograd -- Aleksandar Vučić je poručio da je dosta bilo odugovlačenja, da će rekonstrukcija vlade biti završena do kraja jula i da on neće biti premijer bez izbora.

Izvor: Tanjug
Podeli

"Samo je jedno sigurno - nikada neću biti premijer političkim i kalkulantskim igrama, već samo ukoliko bi to neki izbori na takav način odredili, a u ovom trenutku ne mislim da su izbori prioritet Srbije", rekao je Vučić u izjavi Tanjugu.

On je naglasio da će rekonstrukcija biti završena do kraja meseca:

"Dosta je bilo odugovlačenja", poručio je lider SNS.

"Rekonstrukcija će biti završena. Sve odluke će biti donete do kraja sledeće nedelje, a najkasnije do kraja jula bi taj posao trebalo da bude završen i u Skupštini Srbije. Dosta je bilo odugovlačenja, to mora da bude urađeno sada - brzo i efikasno", naglasio je Vučić.

Prvi potpredsednik vlade je dodao i da su svi, pa i on, pomalo krivi za način na koji je proces rekonstrukcije do sada tekao.

"Sve treba da bude urađeno brzo i efikasno, da budu postavljeni ljudi koji će da donesu promene, svežinu, novu energiju i da takvim radom omogućimo i obezbedimo da u buducnosti bude više odgovornosti i više ozbiljnosti i da niko ne bude 'vezan za fotelju' u koju je i izabran samo zato da bi služio svom narodu i građanima", naglasio je Vučić.

U svakom slučaju, zaključio je on, kraj rekonstrukcije je do kraja jula, a pre 27. jula i Srpska napredna stranka i sve političke stranke izjasniće se o konceptu, ciljevima, ali i i o personalnim rešenjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 180 idi na stranu