Hodžaj "tvitovao" sliku sa Mrkićem

Šefovi srpske i kosovske diplomatije Ivan Mrkić i Enver Hodžaj susreli su se na marginama hrvatske proslave ulaska u EU, tokom svečanog ručka.

Izvor: B92

Nedelja, 30.06.2013.

21:55

Default images

Mrkić je to potvrdio novinarima ranije tokom dana, rekavši da ne treba davati preveliki politički značaj pojavnim stvarima, dok se Hodžaj tim povodom večeras oglasio na društvenim mrežama.

"Porazgovarali smo i mislim da takvim pojavnim oblicima ne treba davati preveliku političku težinu, već da se koncentrišemo na ono što se zove slavlje i na činjenicu da je Hrvatska ušla u Evropsku uniju", rekao je Mrkić.

Hodžaj je na Fejsbuku i Tviteru objavio fotografiju na kojoj se vidi kako razgovara sa Mrkićem.

"Razgovarajući sa ministrom spoljnih poslova Srbije, Mrkićem, složili smo se da je normalizacija odnosa od krucijalnog značaja za dve države i evropsku budućnost", napisao je ispod slike Hodžaj.

Hodžaj je objavio i sliku na kojoj su pored njih dvojice vicekancelarka i ministarka spoljnih poslova Hrvatske Vesna Pusić, kao i ministri spoljnih poslova Crne Gore, BiH i Makedonije Igor Lukšić, Zlatko Lagumdžija i Nikola Popovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: