LSV: Policijska uprava za Vojvodinu

Gradski odbor LSV u Novom Sadu ponovio je stav te stranke da je potrebno formirati Policijsku upravu za Vojvodinu.

Izvor: B92

Nedelja, 30.06.2013.

13:29

Default images

"Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić se duže od godinu i po oglušuje o tu inicijativu LSV", navodi novosadski odbor LSV i ističe da Novi Sad, da takva uprava postoji, "ne bi i dalje čekao da mu se obezbedi obećanih 80 od 300 nedostajućih policajaca, niti bi tri i po godine čekao na imenovanje načelnika policije".

U saopštenju se navodi da je pre nedelju dana na proslavi slave policije u Novom Sadu poručeno da je "taj grad u Srbiji i da će dobiti načelnika policije za sedam dana".

Gradski odbor LSV ocenjuje da to deluje kao da se "beogradske glavešine podsmevaju gradu u kojem se bacaju bombe, a puca kod škola i obdaništa" i dodaje da je direktor policije Milorad Veljović, koji je 23. juna obećao da će do kraja meseca dobiti načelnika policije, "isto obećanje dao i 8. marta".

Podseća se u saopštenju i da je ministar Dačić u januaru prošle godine izjavio da će Novi Sad dobiti načelnika policije do kraja tog meseca, kao i da je najavio da će taj grad dobiti 80 policajaca do kraja 2012.godine, ali da ništa od toga nije učinjeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: