Manji požar na aerodromu

Na Aerodromu "Nikola Tesla" rano jutros izbio manji požar na elektro-ormanu betonskog stuba, koji se potom preneo i na glavni ulaz zgrade.

Izvor: B92

Petak, 31.05.2013.

07:35

Default images

Brzom intervencijom vatrogasaca požar je lokalizovan, izjavila je Tanjugu načelnica Uprave za upravljanje rizika Sanja Vukadinović Žugić.

Prihvat i otprema putnika u svim delovima Aerodroma "Nikola Tesla" odvija se nesmetano posle manjeg požara, pa i na Terminalu 1, gde je on izbio, a bezbednost nijednog trenutka nije bila ugrožena, saopšteno je danas iz tog aerodroma.

Prema rečima Sanje Žugić, požar je nastao na elektro-ormanu, koji je bio fiksiran na betonskom stubu i potom se preneo na elektro-instalacije u spuštenom plafonu terminala iznad glavnog ulaza aerodromske zgrade broj jedan.

Odmah po pozivu šefa obezbeđenja Aerodroma "Nikola Tesla" zbog požara, upućena je vatrogasna ekipa sa šest vozila i 27 vatrogasaca, koji su brzom intervencijom lokalizovali požar, kazala je Vuksanović Žugićeva.

Nadležni poručuju da je jutros oko 3.15 časova lokalizovan manji požar na elektro-ormaru u Terminalu 1, kao i da je vatrogasna ekipa Aerodroma "Nikola Tesla" u saradnji sa Vatrogasnom brigadom MUP-a ugasila plamen za manje od tri minuta po izbijanju.

U saopštenju se dodaje i da su netačni navodi pojedinih medija da je plamen zahvatio ulaz u aerodromsku zgradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: