“Zamlaćivanje” o Tomislavu Nikoliću

U Centru za kulturnu dekontaminaciju održana je promocija knjige "Zamlaćivanje" Slaviše Lekića o predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću.

Izvor: B92

Petak, 31.05.2013.

17:12

Default images

Knjiga je, u stvari, zbirka citata izjava Tomislava Nikolića tokom poslednjih dvadeset godina na različite teme. Lekić kaže da je reč o nekoj vrsti političke autobiografije, kao i da datum objavljivanja knjige nije slučajan.

"Danas je tačno 365. dan otkako je Tomislav Nikolić inaugurisan i otkako je položio zakletvu u Skupštini Srbije", podsetio je Lekić.

"Tomislav Nikolić u ovoj knjizi zapravo sam govorio o tome ko je zapravo on i meni se čini da je današnji predsednik Srbije na neki način živi spomenik postojanju onih osoba koje o jednoj istoj stvari imaju potpuno različito mišljenje, zavisno od trenutka i situacije", objasnio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: