Hejg: Podržavamo rad Tribunala

Vesna Pusić i Vilijam Hejg izjavili su, povodom oslobadjajujće haške presude Jovici Stanišiću i Franku Simatoviću, da se sudski proces ne može komentarisati.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 30.05.2013.

21:59

Default images

"Hrvatska se odavno opredelila za saradnju s institucijom suda u Hagu", rekla je Pusićeva i podsetila da presuda nije pravosnažna i da će se u drugostepenom postupku videti kakav će biti ishod.

Britanski ministar, koji je u Zagreb doputovao iz posete Beogradu, istakao je da London u potpunosti podržava rad Haškog tribunala i da se u izgradnji pomirenje u budućnosti moraju rešiti pitanja iz prošlosti.

"Ali to je sudski proces i ne možemo ulaziti u to kakav će biti ishod. Šta god sud odlučio, mi ga u potpunosti podržavamo", rekao je Hejg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: