Stanje povređenog dečaka stabilno

Devetogodišnji dečak G.E. oporavlja se od teških telesnih povreda, nakon što ga je pregazio automobil u Novom Sadu.

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2013.

16:05

Default images

Četiri osobe su povređene, a među njima i devetogodišnji dečak, kada je sinoć u novosadskom naselju Veliki Rit vozač automobilom naleteo na grupu okupljenih ljudi.

Troje odraslih su otpušteni na kućno lečenje, dok je dečak operisan u Dečjoj bolnici. Ima teške telesne povrede opasne po život, ali je u stabilnom stanju.

Majka petoro dece i supruga Behama Grekua za dlaku je izbegla sigurnu smrt. Nekoliko sekundi pre nego što je auto naleteo na nju, petomesečnu bebu je dala mlađoj ćerki i tako ju je spasla. Otpuštena je sinoć iz Kliničkog centra Vojvodine, sva u podlivima i ranama...

Lakše je povređen i Senad Greku - polomljena mu je ruka i povređeno oko. Njegov devetogodišnji sin G.E. je, kako tvrdi, pregažen dva puta. Operisan je u dečjoj bolnici, ima teške telesne povrede opasne po život, ali je dečakovo stanje trenutno stabilno.

Nesreći je prethodila tuča meštana Velikog Rita i trojice muškaraca, koji nisu iz ovog naselja. Potom su ta trojica ušla u crvenu ladu, vozač je krenuo unazad i, prema tvrdnjama očevidaca, namerno udario ljude okupljene ispred ove kuće.

Novosadska policija odredila je zadržavanje 31-godišnjeg S.C. iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je počinio teško delo protiv opšte sigurnosti. Osim njemu, određeno je zadržavanje za još dvoje ljudi, dok će protiv ostalih aktera tuče krivične prijave biti podnete u redovnom postupku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: