Izrešetan brat Luke Bojovića

Nikola Bojović, brat Luke Bojovića, ubijen je sa više hitaca iz vatrenog oružja oko 07.05 časova u Ulici carice Milice. Identitet ubijenog potvrdio Ivica Dačić.

Izvor: Beta, RTS

Ponedeljak, 29.04.2013.

07:34

Default images

Bojović je podlegao povredama u Urgentnom centru. Primljen je s prostrelnim ranama na glavi, grudnom košu, stomaku i ruci, bez svesti i sa slabim disanjem.

U centru grada u pucnjavi je ispaljeno oko 15 metakad ispred broja 11 u Carice Milice, naočigled prolaznika, koji su u panici bežali u zgrade i prodavnice. Saobraćaj je tokom uviđaja bio obustavljen.

Ubijeni muškarac nije kod sebe imao lična dokumenta, ali se ubrzo saznalo da je u pitanju Nikola Bojović, brat jednog od vođa "zemunskog kriminalnog klana" Luke Bojovića, koji je poslednjih 15 meseci u zatvoru u Španiji i čeka na izručenje u Srbiju, gde je osumnjičen za više ubistava i pokušaja ubistva.

Nikola Bojović je, zajedno sa suprugom Luke Bojovića, Barbarom, i sa još 22 člana kriminalne grupe iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kao osumnjičen za pranje novca i trgovinu narkoticima priveden u oktobru prošle godine, u velikoj akciji španske policije.

Nikola i Barbara Bojović pušteni su iz pritvora u Alikanteu nakon dvadesetak dana.
Foto: Tanjug
Na mestu ubistva su od jutros bile nadležne ekipe koje su obavile uviđaj, a na asfaltu su bili vidni tragovi krvi. Uviđaj je trajao oko tri sata.

"Nikola Bojović je odranije poznat policiji, više informacija znaće se nakon uviđaja", rekao je ministar policije Ivica Dačić

Kako javlja RTS, napadač je prišao ubijenom s leđa, ispalio mu metak u potiljak, a zatim i još nekoliko hitaca dok je ležao na zemlji.

Nije poznato iz kog oružja je pucao nepoznati napadač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

178 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: