Kraj istrage o organima u 2014.

Šef istražnog tima Euleksa Džon Klint Vilijamson rekao premijeru Ivici Dačiću da očekuje da će istraga o trgovini organima na KiM biti okončana sledeće godine.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.04.2013.

13:27

Default images

Dačić je istakao da je ova istraga od prvorazrednog značaja i da specijalni istražni tim Euleksa ima punu podršku Vlade Srbije, Tužilaštva i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

"Opredeljeni smo za nastavak saradnje i intenziviranje aktivnosti s ciljem da se privedu pravdi svi koji su učestvovali u ovim monstruoznim zločinima", rekao je premijer Dačić.

Vilijamson je ocenio da je dobra saradnja sa Tužilaštvom za ratne zločine i Ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije od značaja za uspeh istrage, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

"Do sada je saslušano više od sto svedoka i očekujemo da će istraga biti okončana sledeće godine", rekao je šef specijalnog tima Euleksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: