KG: Uhapšen zbog napada palicom

Kragujevačka policija uhapsila je oko 21h Darka R. (20), osumnjičenog da je bejzbol palicom napao Stefana Jovanovića i naneo mu teške povrede opasne po život.

Izvor: B92

Nedelja, 31.03.2013.

21:39

Default images

Posle opsežne potrage kriminalističke policije u Kragujevcu, Darko R. je uhapšen je u jednom kragujevačkom prigradskom naselju, rekao je načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Ivan Ðorović i naveo da će više detalje te akcije policija saopštiti sutra.

Stefan J. (19) maturant Politehničke škole koga je, kako se osnovano sumnja, napao Darko R. u kafiću "Tabasko" i dalje je u teškom stanju, zbog povreda glave i lekari se bore za njegov život.

Napad na Stefana J. dogodio se u četvrtak ujutru, oko devet sati.

Kako piše Blic, uhapšeni Darko R. od ranije je poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja, pljačke i nasilja u porodici. List navodi i da je on svojevremeno bio osuđen na petomesečnu zatvorsku kaznu jer je 2011. godine u školi sekirom napao učenika, a zatim udarao pesnicama školskog policajca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: