"Mom ocu su unapred presudili"

Ćerka Miroslava Miškovića, Ivana MIšković Karić, u intervjuu za Nedeljnik, kaže da su njen otac i brat odlučni da pokažu da nisu krivi za ono za šta se terete.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.03.2013.

09:06

Default images

Ona je u tom intervjuu rekla da je Miroslav Mišković prihvatio da ga većina Srba ne podržava i da ga ne vole, ali da se nada da će ipak dokazati svoju nevinost.

"Srpskim političkim životom vlada populizam, tako da su se uvek najjeftiniji i najsigurniji poeni mogli dobiti napadom na Miroslava Miškovića i sve imućnije ljude. Moj otac i brat su odlučni u nameri da pokažu da njihove krivice u svemu ovome nema. Imaju osećaj da su unapred okrivljeni i da je ovo 'kazna bez zločina'", rekla je Ivana Mišković Karić za "Nedeljnik".

Ona kaže i da je Miroslav Mišković prihvatio da ga većina u Srbiji ne podržava.

"S druge strane, nije se ni trudio da to promeni nego je jednostavno shvatio da je to tako. Rekao bi 'Normalno je da me ne vole, i da sam ja čitao o nekom Miškoviću sve ovo što se piše da je radio i da radi pa i ja bih o tom čoveku imao loše mišljenje'", dodala je ona.

Ćerka vlasnika Delta holdinga govorila je i o tome kako dane u zatvoru provode njen otac i brat, o novoj vlasti, o Ivici Dačiću, Aleksandru Vučiću, Borisu Tadiću, prijateljstvu Miškovića i Milana Beka, kao i o tome zašto je Fondacija Delta pisala patrijarhu Irineju, jer ih nije pozvao na sednicu Društva za podizanje Hrama Svetog Save.

Na pitanje da prokomentariše to što se za njenog oca često kaže da je finansirao stranke i presudno uticao na formiranje srpskih vlada, Ivana MIšković Karić je odgovorila: "Nikada on sebe nije smatrao najjačom figurom u Srbiji. Po definiciji on to ne može ni da bude. Država je uvek jača. I najslabija država je jača od najjače kompanije. To je tako uvek i svuda."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: