SNS želi Jeremića u svom timu

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić pozvao je Vuka Jeremića, koji je isključen iz DS, da se priključi timu Aleksandra Vučića, koji će povesti Srbiju napred.

Izvor: B92

Utorak, 19.03.2013.

11:42

Default images

Ističući da je ovo njegov lični apel, te da do sada nije bilo reči o tome na predsedništvu Srpske napredne stranke, Gašić je kazao da izuzetno ceni rezultate Vuka Jeremića i njegovu poziciju u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija i dodao da se samo stranke u rasulu odriču takvih kadrova.

“Naša partija je mnogo demokratičnija od Demokratske stranke jer se mi ne libimo da nestranačke kadrove postavimo za ministre, jer poštujemo njihove kvalitete i znanje”, kazao je Gašić novinarima i dodao da bi Vuk Jeremić bio koristan za “mnogo pozicija”.

On je objasnio da Srpska napredna stranka želi da napravi tim od kvalitetnih ljudi.

“Mislim da bi jednom takvom timu trebalo da se priključi i Vuk Jeremić”, istakao je Gašić, koji je pozvao nekadašnjeg šefa diplomatije da dobro razmisli i da se priključi Aleksandru Vučiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

338 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: