Pastor: Nećemo u vojvođanski front

Potpredsednik SVM Balint Pastor tvrdi da ta stranka ne namerava da uđe u "vojvođanski front", na čijem stvaranju rade LDP i LSV.

Izvor: Danas

Četvrtak, 28.02.2013.

23:41

Default images

"Dosta je bilo frontova devedesetih godina i nije nam potreban još jedan. Stvaranje 'vojvođanskog fronta' je glupost i ne znam ko je izmislio i plasirao informaciju da SVM ulazi u tako nešto. Ostajemo pri stavu da Ustav treba menjati, odnosno da treba stvoriti širu autonomiju Vojvodine u Srbiji", rekao je Pastor za "Danas".

Pastor je time demantovao tvrdnje predsednika Pokrajinskog odbora LDP Dušana Mijića da ta stranka "u procesu izrade vojvođanske platforme uveliko razgovara sa SVM i LSV, koji imaju gotovo istovetan stav po pitanju autonomije Vojvodine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: