Inspekcija: Tončev menadžer master

Ivica Tončev poseduje diplome na osnovu kojih je zasnovao radni odnos 2008. godine u Vladi Srbije, saopštila je Republička prosvetna inspekcija (RPI).

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 28.02.2013.

16:49

Default images

Povodom zahteva za proveru verodostojnosti stečenih diploma Tončeva, RPI je saopštila da savetnik premijera Ivice Dačića poseduje diplomu Megatrend internešenel ekspert konzorcijuma, čije je sedište u Londonu, za oblast Poslovna administracija, menadžment.

Diploma je kao strana javna isprava nostrifikovana rešenjem Fakulteta za menadžment u Zaječaru, navodi se u saopštenju i ističe da Tončev poseduje i diplomu Megatrend univerziteta, Fakulteta za menadžment u Zaječaru o završenim master akademskim studijama drugog stepena na studijskom programu diplomske akademske studije menadžmenta.

Pregledom akata Megatrend univerziteta i dosijea zaposlenog u Vladi Republike Srbije utvrđeno je da se u dokumentaciji ne nalazi diploma Građevinskog fakulteta Univerziteta u Prištini koju su objavili pojedini mediji, navodi se u saopštenju.

Pojedini mediji pre dvadesetak dana preneli su da je Tončev na sumnjiv način došao do diplome Građevinskog fakulteta u Prištini.

"Blic" je pisao da je dobio kopiju tog dokumenta u čijem dnu je kao dekan potpisan profesor doktor Slobodan Barać, koji je za taj list negirao da je ikada bio zaposlen na tom fakultetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: