SAD: 8 mrtvih u sudaru tri vozila

U sudaru autobusa, kamiona i putničkog automobila na jednom auto-putu u planinskoj oblasti južne Kalifornije poginulo je osam, a povređeno 38 osoba.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 04.02.2013.

07:53

Default images

Sudar turističkog autobusa, transportnog kamiona i putničkog automobila dogodio se sinoć oko pola sedam po lokalnom vremenu, izjavio je patrolni policajac na kalifornijskom auto-putu Mario Lopes.

On je sinoć potvrdio da je osam osoba poginulo, dok je znatno veći broj povređen u sudaru na auto-putu istočno od Los Anđelesa i blizu Forest Folsa, prenosi AP.

Portparol vatrogasne službe Erik Šervin je rekao da su povređene osobe dobile pomoć na mestu udesa, dodajući da su oni zadobili lakše ili teže povrede i da je nekima od njih ugrožen život.

Spasioci su vadili ljude iz autobusa više od jednog sata posle nesreće, a potraga za žrtvama trajala je još nekoliko sati.

Šervin nije znao da kaže gde je autobus išao niti kako je kamion učestvovao u sudaru. Auto-put 38, na kome se nesreća dogodila, vodi do Big Bera, popularne oblasti u kojoj se nalaze jedno skijalište i rekreativni centri.

Na mesto nesreće je stiglo najmanje sedam kola hitne pomoći, a pacijenti su prevezeni u nekoliko bolnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: