LDP: Zemlja se ne vodi kao tabloid

Za LDP izbori su jedino rešenje, pod uslovom da se Srbija suprotstavi zloupotrebi politike i države, jer se zemlja ne može voditi kao tabloid.

Izvor: Tanjug

Subota, 02.02.2013.

16:29

Default images

"Izbori su rešenje, ali samo pod jednim uslovom. Srbija se mora suprotstaviti opasnoj zloupotrebi politike, kampanje, države i institucija. Jedini način da se to desi je da javnost, pristojni i ozbiljni ljudi koji čine veliku većinu u ovoj zemlji, ne dopuste strankama prošle i ove vlasti, koje su ih godinama neodgovorno i sebično lagale, da to ponovo učine" navodi LDP.

Prema LDP "beskrupuloznost sa kojom se vlast poigrava zemljom, manipuliše istragama i društvo drži u neizvesnosti, pod stalnom pretnjom haotičnog urušavanja vlade", ugrožava i poslednje temelje Srbije kao države.

LDP ocenjuje da su politički život i odnosi u vladi "pretvoreni u agresivnu i opasnu špijunsko-obaveštajnu farsu" te da se to ne može okončati zamenom jedne koalicije nekom drugom.

Kako kažu u toj stranci, sve što se nedeljama "na opasan način koristi" i zloupotrebljava u političkom razračunavanju u okviru iste vlasti, moralo je i ranije biti poznato svima.

"Indicije o kojima se govori bile su poznate i DS koja je vodila vladu četiri godine sa Dačićem i SNS-u koja je napravila vladu sa Dačićem, koristeći ga kao jedino sredstvo da bi konačno oteli vlast u Srbiji" smatraju liberali.

"Država se ne može voditi kao tabloid i oni koji danas ruše institucije su u zloupotrebama otišli predaleko. Imena više nisu bitna, posle ovoga će biti nemoguće vratiti bilo kakvo dostojanstvo i poštovanje institucijama, zakonu, elementarnim pravilima uređenog političkog života" navodi se u saopštenju.

Prema LDP oni koji to danas rade, provocirajući izbore ili stvaranje neke nove koalicije bez njih, uništavaju zemlju samo zbog toga što su nestrpljivi da po svaku cenu uzurpiraju kompletnu vlast i moć u zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: