JS: Iste stranke bi formirale vlast

Lider JS Dragan Marković smatra da vanredni izbori u ovom trenutku ne bi doneli ništa dobro Srbiji i da nisu potrebni, jer bi iste partije formirale vlast.

Izvor: Tanjug

Subota, 02.02.2013.

15:42

Default images

On je ocenio da bi posle eventuanih novih izbora sve ostalo isto, jer bi "neko dobio malo više, a neko malo manje glasova" i iste partije bi formirale vlast.

Vanrednim izborima bi, prema njegovoj oceni, izgubili Srbija i njeni građani, jer bi bili zaustavljeni razgovori o ulasku Srbije u EU.

"Hajde da se manemo politikanstva, da nešto radimo, da ono što smo obećali i realizujemo. Šta ćemo da dobijemo vanrednim parlamentarnim izborima?", upitao je Marković.

"I šta bi time dobili? Ništa. Koliko će para da se potroši? Pojedine partije u izbornoj kampanji trošile su od sedam do 10 miliona evra? Odakle su te pare i ko će sada da nabavi toliko novca za vanredne izbore u Srbiji", upitao je Marković.

Marković je Tanjugu rekao i da je koalicija SPS-PUPS-JS spremna da izađe na izbore, ukoliko oni budu raspisani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: