PUPS: Izbori bespotrebna avantura

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Jovan Krkobabić izjavio je da bi raspisivanje izbora sada bilo štetna i bespotrebna avantura.

Izvor: Tanjug

Subota, 02.02.2013.

14:40

Default images

"U ovom trenutku raspisivanje izbora bi bilo štetna i bespotrebna avantura, ali ukoliko ih raspišu, ići ćemo na izbore", rekao je Krkobabić Tanjugu.

Lider PUPS-a je naglasio da ih on ne bi raspisivao, ali da će njegova partija učestvovati na izborima ukoliko takva odluka bude doneta.

Iz vladajuće SNS najavljuju da bi o vanrednim izborima moglo da se razgovara, sudeći po činjenici da mediji, ali i deo zvaničnika iz vladajuće koalicije već duže vreme istupaju u javnosti na tu temu, posebno sa intzenziviranjem borbe protiv korupcije. Suština tih istupa je da vanredne izbore niko ne isključuje, da ih se niko ne boji, ali da u ovom trenutku nisu potrebni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: