Dinkić: Ne opterećujem se izborima

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić kaže da nema vremena za priče o novim izborima u Srbiji i da od njegove stranke u tom smislu ništa ne zavisi.

Izvor: B92

Subota, 02.02.2013.

13:35

Default images

"Oni koji nemaju preča posla, neka pričaju o izborima", istakao je Dinkić u izjavi datoj novinarima posle obilaska pogona kompanije Tigar u Pirotu.

"Od moje stranke ništa od toga ne zavisi tako da se ne opterećujem time", naglasio je Dinkić.

Prema njegovim rečima, u ovom trenutku najvažnije je ljudima obezbediti posao, plate i sigurnu budućnost, zbog čega on svakog dana radi na tome i obilazi sve delove Srbije, a tako će, kako je naglasio, nastaviti i u buduće.

Na pitanje novinara da prokomentariše pisanje tabloida o povezanosti članova kabineta premijera Ivice Dačića sa Šarićevim klanom, Dinkić je rekao da takve priče nisu dobre i da te stvari moraju da se reše.

"Nadam se da će se pokazati da je naš vlada izuzetno snažna i da ima uvek odgovore na sva pitanja, uključujući i ovo", zaključio je Dinkić.

Kako B92 nezvanično saznaje sastanak predsedništva SNS biće održan najverovatnije u ponedeljak, a jedna od tema mogli bi biti i vanredni parlamentarni izbori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: