Priznala ubistvo muža

Protiv državljanke Obale Slonovače za koju se sumnjalo da je ubila muža u stanu na Banovom Brdu, podneta je krivična prijava jer je priznala ubistvo, piše Blic.

Izvor: Blic, Tanjug

Četvrtak, 31.01.2013.

11:40

Default images

Njoj je, posle saslušanja kod istražnog sudije Višeg suda u Beogradu, određen jednomesečni pritvor.

Ona je i dalje u bolnici, posle čega će biti prebačena u pritvor, podseća taj list.

Kako je za Tanjug izjavila portparolka Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić, Sabini Marić je određen pritvor do mesec dana zbog postojanja opasnosti od bekstva, kao i zbog postojanja posebno teških okolnosti krivičnog dela za koje se tereti i zaprećene kazne koja je viša od 10 godina zatvora.

"Obdukcija ubijenog Branka Marića potvrdila je nasilnu smrt, a Sabina Marić (30) je prekjuče priznala da je počinila zločin", kaže za “Blic” izvor iz beogradske policije.

U izjavi inspektorima Sabina je navela da je ubila supruga jer je planirao da nju i dvoje dece ostavi zbog druge žene iz Sudana. Kada je shvatila šta je uradila, Sabina je pokušala samoubistvo.

Brigu o dvoje dece Branka i Sabine, koja su u vreme zločina spavala u svojoj sobi, preuzeo je Centar za socijalni rad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: