BiH: Ubijen član obezbeđenja SPC

U sarajevskom naselju Reljevo rano jutros, dok je obezbeđivao pravoslavnu crkvu Hram svetog Nikolaja, ubijen je policajac Muhidin Pivodić (38).

Izvor: Beta, Nezavisne novine

Ponedeljak, 31.12.2012.

09:36

Default images

Policajac je pronadjen mrtav u automobilu jutros u 6.20 sati u opštini Novi Grad, piše u saopštenju policije.

Prema nepotvrđenim informacijama kojhe prenosi Avaz.ba on je ubijen iz više hitaca, a policijska intenzivno traga za počiniocem ovog zločina.

Inače, policajac koji je na licu mesta osiguravao crkvu, ubijen je u svom službenom vozilu škoda “felicia”. Lekari su na licu mesta konstatovali njegovu smrt. Njegovo beživotno telo kolima Hitne pomoći odvezeno je u prosekturu Bare radi obdukcije.

Meštani su kazali da već duže žive u strahu. Vidno uznemirani rekli su da se, zbog činjenice da je ubijen policijski službenik, osećaju nesigurno.

Povratnik u Reljevo Branko Hadžistević kazao je da je pre nekoliko meseci ispred ove crkve takođe bila pucnjava, ali da tada niko nije stradao.

"Ovđe često navrate pijane osobe koje prave nemire. Zbog čestih incidenata mesni sveštenik je bio primoran da se od seli u Lukavicu, jer je otac maloletne đece. Mislim da je ovo ružna poruka i povratnicima. U svakom slučaju ovaj put ubijen je nedužan čovjek, koji je obavljao svoju dužnost", rekao je Stević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: