Vranje:Odbornik SNS voli da se bije

Predsednik Okružnog odbora SNS u Vranju kaže da je član te stranke Miloš M, nije uhapšen zbog paljenja automobila u tom gradu već zbog nasilničkog ponašanja.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 31.12.2012.

13:21

Default images

Predsednik Okružnog odbora naprednjaka Dragan Nikolić, koji je i branilac Miloša M., izjavio je za agenciju Beta da je on priveden na osnovu krivične prijave zbog tuče u kojoj je učestvovao 9. decembra 2012. godine u Vranju, a da su "iz nečije kuhinje širene ogavne laži da je priveden kao član grupe osumnjičene za paljenje automobila".

"Miloš M. voli da se bije i zato što je to tako više nije odbornik ispred SNS u vranjskoj skupštini. Ali on nema veze sa paljevinama automobila u Vranju i ta specijalna akcija hapšenja od pre tri dana je velika sramota i blam za sve službe koje su u njoj učestvovale", kazao je Nikolić.

Prema Nikolićevim rečima, ni ostali privedeni u policijskoj akciji, koja je u javnosti bila predstavljena kao privođenje grupe osumnjičene za paljenje automobila u Vranju, nisu povezani među sobom, i protiv gotovo svih uhapšenih podnete su odvojene krivične prijave za različita krivična dela.

"Postupak protiv Miloša M. vodi se pred Osnovnim sudom u Vranju, određen mu je pritvor od osam dana, na koji smo uložili žalbu i očekujemo da će biti pušten ranije, jer mu je pritvor određen sa obrazloženjem da ne bi ponovio krivično delo - nasilničko ponašanje", kazao je Nikolić.

Nikolić navodi da će "SNS tužiti sve medije koji su tendenciozno prenosili lažne informacije da je naprednjak piroman koji je palio automobile po Vranju".

U Vranju su 28. decembra u akciji Žandarmerije, Kriminalističke policije i Policijske uprave Vranje uhapšeni Miloš M. (25), Miloš A. (22), Miloš C. (23), Miloš P. (23), Božidar S. (26), Dejan N.(33) i Velimir V.(30), za koje je javnosti predočeno da se sumnjiče da su učestvovali u paljenju automobila i ugostiteljskih objekata u Vranju.

Prema podacima Policijske uprave Vranje, u Vranju je od 2008. do oktobra 2012. zapaljeno 17 putničkih automobila viđenijih ljudi u gradu, kao i ugostiteljskih objekata, a samo u novembru ove godine zapaljena su još tri putnička automobila.

U podmetnutom požaru u diskoteci Paladijum 2. jula ove godine potpuno je izgorelo i gradsko pozorište "Bora Stanković" u Vranju, koje je
od diskoteke delio samo jedan zid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: