Ukinut privor Zlatku Miliću

Direktoru političke organizacije "Zajedno za Šumadiju" Zlatku Miliću (42) ukinut je pritvor i braniće se sa slobode, rečeno je agenciji Beta u toj stranci.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.12.2012.

14:32

Default images

Milić je prošle sedmice saslušan kod istražnog sudije Višeg suda u Kragujevcu, povodom policijske prijave da je zloupotrebom službenog položaja oštetio Zajedno za Šumadiju za 18,5 miliona dinara.

U pritvoru je i dalje potpredsednik stranke i potpredsednik fudbalskog kluba "Radnički" Nebojša Vasiljević, koji je osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja.

Vasiljeviću i još dvojici njegovih saradnika pritvor do 30 dana određen je 26. decembra.

Vasiljević, generalni sekretar kluba "Radnički" Darko Stojanović i fudbalski menadžer Zoran Pavlović osumnjičeni su za zloupotrebu službenog položaja kojom je klub oštećen za 500 hiljada evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: