DRI danas predstavlja izveštaje

Državna revizorska institucija predstaviće danas izveštaje o reviziji koju je obavila u 2012. godini.

Izvor: B92

Sreda, 26.12.2012.

00:46

Default images

To se odnosi na reviziju Nacrta zakona o Završnom računu budžeta za 2011. godinu, zatim, biće predstavljeni i ostali izveštaji koji se odnose na reviziju budžeta i budžetskih fondova, budžeta lokalnih vlasti, organizacija obaveznog socijalnog osiguranja, javnih preduzeća i Narodne banke Srbije.

Govoriće se i o rezultatima revizije za 2012. godinu. Najavljeno je da će biti objavljeno 45 izveštaja o reviziji finansijskih izveštaja ministarstava, javnih preduzeća, organizacija socijalnog osiguranja, državnih fondova i agencija.

Ekonomski analitičar Saša Radulović kaže da je položaj Državne revizorske institucije bolji nego ranije, ali daleko od onoga koji bi trebalo da ima, a tome su, kako ocenjuje, doprineli i političari i društvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: