Nova pucnjava u SAD, četvoro mrtvih

U pucnjavi koja se dogodila u ruralnom delu američke države Pensilvanija poginule su četiri osobe, uključujući i napadača. Ranjena su i tri policajca.

Izvor: B92

Petak, 21.12.2012.

19:28

Default images

Incident se dogodio u opštini Frenkstoun, rekao je tužilac okruga Bler Rič Konsiljo, javio je AP.

Među nastradalima su tri muškarca i jedna žena.

Tokom bekstva naoružani napadač je pucao u patrolnu policiju i metak je završio u panciru jednog policajca, ali mu je okrznut zglob na ruci. Drugi je povređen od slomljenog stakla, a treći je zadobio povrede u saobraćajnom sudaru sa napadačem.

AP navodi da je američka policija ubila muškarca koji je pobegao sa vozilom pik-ap s mesta zločina, pošto je na seoskom putu ubio dvojicu muškaraca i ženu.

Bežeći zatim, on se direktno sudario s vozilom patrolne policije, nakon čega je izašao iz auta i pucao na policiju, koja je uzvatila vatru i ubila ga.

"Policija države Pensilvanija neutralizovala je aktivnog strelca u Frenkstoun Taunšipu, i oblasti Bler. Nema više pretnje po stanovnike i posetioce u ovoj oblasti od ove individue", saopšteno je iz Agencije za vanredne situacije okruga Bler na Fejsbuk stranici.

Rojters je naveo da se pucnjava, između begunca i policija, dogodila na autoputu jutros, između devet i 9.30 sati po lokalnom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: