Gojković dogovorila prelazak u SNS?

Beograd -- Pošto je vrh naprednjaka u Beogradu dao ”zeleno svetlo”, Maja Gojković se o detaljima prelaska dogovorila sa Igorom Mirovićem, pišu Novosti.

Izvor: Večernje novosti
Podeli

Predsednica Narodne partije Maja Gojković pre dva dana je bila u sedištu Okružnog odbora SNS u Novom Sadu, gde je dogovoreno o njenom prelasku kod naprednjaka, potvrđeno je ”Novostima” u petak u oba politička ”tabora”.

Prema nezvaničnim informacijama, pošto je vrh naprednjaka u Beogradu dao ”zeleno svetlo”, Gojkovićeva se o detaljima prelaska dogovorila sa Igorom Mirovićem, potpredsednikom SNS i koordinatorom vojvođanskih naprednjaka. Ona bi zvanično trebalo da dobije člansku kartu SNS narednih dana.

U ovom trenutku nepoznanica je da li u SNS prelazi samo Maja ili i njeno preostalo članstvo.

Saradnik Gojkovićeve, Nebojša Korać, potvrdio nam je da je prošle nedelje GO NP dao saglasnost svom predsedniku da razgovara sa SNS. Maja Gojković je započela političku karijeru 1990. kao član Narodne radikalne stranke, koja je potom prerasla u SRS. Početkom 2006. dala je ostavku, a naredne je napustila stranku.

Na lokalnim izborima 2008. u Novom Sadu, sa svojim udruženjem osvojila je sedam odborničkih mesta. Neko vreme, uz Koštunicu i Ilića, bila je deo trojne koalicije. Iste godine registrovala je svoju NP. Uoči ovogodišnjih izbora pridružila se Dinkiću u URS, ali je došlo do razlaza.

Pre dva dana oko 500 članova Narodne partije u Zrenjaninu, gradskog odbora te stranke i članova predsedništva, pristupilo je Demokratskoj stranci Srbije (D S S) u tom gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 201 idi na stranu