Kamion naleteo na kola Hitne pomoći

U blizini novog požarevačkog groblja dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je sedam osoba povređeno kada je kamion naleteo na kola Hitne pomoći.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.11.2012.

14:29

Default images

U kolima su bili pacijenti koji su prevoženi na dijalizu.

Udes je izazvao jutros oko 6:20 nepoznati vozač koji se kretao iz pravca Velikog Gradišta, a na raskrsnici Ulice Bože Dimitrijevića i državnog puta, prilikom prestrojavanja, nije propustio kola Hitne pomoći, već je presekao put teretnom vozilu koje se kretalo ka Velikom Gradištu.

Kamion je potom udario u kola Hitne pomoći.

Dva pacijenta teže su povređena, tri lakše, dok za dva pacijenta još nije utvrđen stepen povreda.

Na uviđaj je izašla ekipa policijske uprave Požarevac, dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Požarevcu i zamenik javnog tužioca.

Vozač teretnog vozila i vozač kola Hitne pomoći nisu bili pijani. Za odbeglim vozačem koji je izazvao saobraćajnu nesreću policija još traga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: