Musić priznao da je ubio manekenku

Darijan Musić iz Novog Sada, osumnjičen za ubistvo Vladislave Č. (25), uhapšen u blizini Novog Pazara noćas oko 2.30. Nezvanično, planirao je bekstvo iz zemlje.

Izvor: Beta

Sreda, 14.11.2012.

08:20

Default images

Pripadnici novopazarske Policijske uprave uhapsili su Musića u mestu Batnjik, između Novog Pazara i Raške, a "Blic" navodi da je želeo da pobegne iz zemlje.

Musić je na saslušanju u novosadskoj policiji priznao da je ubio Vladislavu Č, i do detalja opisao zločin, piše Blic. Njega saslušavaju već satima, a motiv zločina je bolesna ljubomora uhapšenog.

Musić će sutra biti priveden kod istražnog sudije na saslušanje.

Beživotno telo dvadesetpetogodišnje Vladislave Č. pronađeno je pre dve noći u stanu na 12. spratu, u Fruškogorskoj ulici 6, u novosadskom naselju Liman. Prema prvim informacijama, ona je pretučena na smrt.

U međuvremenu, Darijan Musić je na svom profilu na Fejsbuku priznao da je ubio Vladislavu Č.

Musić na svom statusu na toj društvenoj mreži navodi da mu cilj nije bio da ubije devojku i da mu je navodno priznala da ga je varala dok je bio u zatvoru. Musić je, takođe, napisao da će izvršiti samoubistvo.

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić rekao je juče da je, prema prvim raspoloživim podacima, devojka u stanu živela zajedno s momkom.

Musić i Vladislava Č. bili su u vezi prethodne dve godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: