NS: Devojka pretučena na smrt

Novosadska policija pronašla sinoć beživotno telo Vladislave Č. (25). Policija traga za njenim dečkom Darijanom Musićem (25), koji je osumnjičen za ubistvo.

Izvor: Beta, Blic

Utorak, 13.11.2012.

07:40

Default images

"Telo devojke pronađeno je u stanu u Fruškogorskoj ulici, u kojem je živela. Na telu su vidljive brojne povrede, a dokazi sa lica mesta ukazuju da se ubistvo dogodilo tokom popodneva", rekao je istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić, naglasivši da se za počiniocem intenzivno traga.

Sudija Alimpić je kazao da će tačan uzrok smrti biti utvrđen u Zavodu za sudsku medicinu, gde je telo preneto na obdukciju.

Prema pisanju "Blica", Vladislava Č. je bila manekenka, a sumnja se da je ubistvo počinio Darijan Musić (25), za kojim policija intenzivno traga. To je potvrđeno i Tanjugu u Policijskoj upravi u Novom Sadu.

"Prema prvim podacima kojima raspolažemo, devojka je u stanu živela zajednom sa momkom, a upravo za tim mladićem se traga", rekao je Alimpić.

"Policija poziva sve građane koji mogu pružiti informacije o osumnjičenom da se jave na brojeve telefona: 192 ili 064/892-40-55", navedeno je u saopštenju novosadske policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: