Predsedništvo:Incident na auto-putu

Kabinet predsednika Srbije potvrdio da se u petak na auto-putu dogodio incident kad je oficir MUP-a službenim autom naleteo na kolonu Tomislava Nikolića.

Izvor: Beta, Blic

Nedelja, 04.11.2012.

23:09

Default images

List Kurir objavio je na svom sajtu da je "visoki oficir Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije službenim automobilom naletao na kolonu vozila koja je pratila predsednika Srbije Tomislava Nikolića i više puta im presekao put".

Incident se dogodio na auto-putu Beograd-Niš, a Nikolić je išao prema Kragujevcu, piše "Kurir", pozivajući se na izvor iz bezbednosnih struktura.

List "Blic" saznaje, da je reč o vozilu načelnika Saobraćajne policije Dragiše Simića, ali da u automobilu nije bio on već njegov vozač. Simićev vozač, prema izvoru "Blica", tvrdi da nije pokušao da pretekne Nikolićevu kolonu, niti su mu oni na bilo koji način davali znake da se udalji ili uspori.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, povodom incidenta koji se odigrao u petak na auto-putu, izrazio je svoje puno poverenje u pripadnike ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, koji se brinu o njegovoj ličnoj bezbednosti, saopštila je Pres služba predsednika Republike.

Predsednik Nikolić takođe je izrazio uverenje da će svi aspekti incidenta biti ispitani do kraja, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju nisu navedeni nikakvi detalji o incidentu.

Informacije o incidentu stigle su u danima kada je u fokusu javnosti u Srbiji "afera prisluškivanje", o kojoj su prvi govorili predsednik Tomislav Nikolić i prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić.

Novi detalji vezani za taj slučaj očekuju se danas, nakon što je direktor policije Milorad Veljović najavio istragu, a očekuje se da stigne i izveštaj Telekoma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

255 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: