Niš: Funkcioneri napuštaju LDP

Potpredsednik LDP-a prof. dr Nebojša Ranđelović i gradski menadžer te partije u Nišu dr Predrag Jelenković podneli su u nedelju ostavke na članstvo u LDP-u.

Izvor: B92

Nedelja, 04.11.2012.

23:22

Default images

Jelenković je rekao Tanjugu da je još nekoliko članova Glavnog odbora LDP i Gradskog odbora iz Niša podnelo ostavke na funkcije i istupilo iz stranke.

Ostavke na članstvo u Glavnom odboru i ostavke na članstvo podneli su docent dr Miodrag Zdravković, lekar Marina Jovanović i pisac Miloš Grozdanović, kazao je Jelenković.

On nije želeo da navede razloge istupanja iz stranke, ali je rekao da će razlozi biti obrazloženi na sutrašnjoj konferenciji za novinare u niškom sedištu LDP-a.

LDP je prethodno napustio funkcioner te stranke Nenad Prokić koji se javnosti obratio 30. oktobra pismom "Umesto govora na Glavnom odboru LDP-a", u kome je kritikovao lidera stranke Čedomira Jovanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: